Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
09/03/2004

Συγχαρητήρια μηνύματα στο ΣΥΝ για την είσοδό του στη Βουλή

Πολλά συγχαρητήρια μηνύματα φτάνουν στο Συνασπισμό από το εξωτερικό για την εκλογική επιτυχία του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς


Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημ.Χριστόφιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για το εκλογικό αποτέλεσμα του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και την είσοδό του στη Βουλή.


Επίσης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Κύπρου Νίκος Κλεάνθους σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον Ν. Κωνσταντόπουλο αναφέρει:

"Επιθυμώ να σας διαβιβάσω τα θερμά συγχαρητήρια του Δημοκρατικού Κόμματος για την εκλογική νίκη της Κυριακής που διασφαλίζει τη συνέχιση της ποιοτικής και δημιουργικής συμμετοχής του Συνασπισμού στη Βουλή των Ελλήνων.
Στην παρούσα κρίσιμης σημασίας συγκυρία για το Κυπριακό πρόβλημα έχουμε την πεποίθηση ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός μπορεί να υπολογίζει στη σθεναρή και αποφασιστική υποστήριξη και συμπαράστασή σας".


Σε μήνυμά του στο Νίκο Κωνσταντόπουλο ο Πρόεδρος του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού Γερμανίας Λόταρ Μπίσκι τονίζει:

"Εκ μέρους της ηγεσίας του PDS συγχαίρω θερμά τους συντρόφους και φίλους του Συνασπισμού για τα καλά αποτελέσματα που πετύχατε στις βουλευτικές εκλογές. Πιστέψτε με, ένα βάρος έφυγε από το μυαλό μας.
Οι εναλλακτικές προτάσεις σας έπεισαν τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές σας να δώσουν την ψήφο τους σ' ένα πολιτικό κόμμα της Ελλάδας που απορρίπτει την πολιτική που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο τα βασισμένα στο νεοφιλελευθερισμό προγράμματα και προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να παραμεληθεί η αντικειμενική ανάγκη να προβληθούν συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις για αλλαγή στην κατεύθυνση μιας ειρηνικής, δημοκρατικής και αλληλέγγυας με όλους τους λαούς του κόσμου Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και ακόμη μια φορά σας διαβεβαιώνω ότι είμαι πολύ ευτυχής, χαρούμενος και περήφανος που είμαι μαζί σας στον ίδιο πολιτικό δρόμο".


Στο δικό του μήνυμα ο Πρόεδρος του Αυστριακού ΚΚ Βάλτερ Μπάιερ τονίζει:

"Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογική σας επιτυχία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κάτω από αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες περιστάσεις εκπροσωπείστε και πάλι στη Βουλή.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους πολιτικούς στόχους και τις προσδοκίες σας."


To Γραφείο Τύπου