Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/01/2010

Αντιπροσωπεία του Συνασπισμού στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο

Επίσκεψη πραγματοποίησε την 1η ημέρα του νέου χρόνου αντιπροσωπεία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων, που βρίσκεται στο Χαϊδάρι. 

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας, Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας, μοίρασε βιβλία και  δώρα στα κορίτσια του Χριστοδουλείου, ενώ ενημερώθηκε από εκπροσώπους του Δ.Σ. του ιδρύματος για το σημαντικό  κοινωνικό έργο που επιτελείται στο χώρο αυτό.

Σε δήλωση του δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει, θα αναδείξει και θα συμβάλει στο αξιοσέβαστό έργο που το Χριστοδούλειο  Ορφανοτροφείο θηλέων  αρκετές δεκαετίες παράγει, όχι μόνο στη κοινωνία του Χαϊδαρίου, αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο .

Η επίσκεψη αυτή ανέδειξε με τον πιο λαμπρό τρόπο ότι όταν θεσμοθετημένοι και ευαισθητοποιημένοι πολιτικοί φορείς, κάθονται στο ίδιο τραπέζι  με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών,  μονό θετικά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε.

Στη συνάντηση με τον κ. Δημήτρη Βίτσα και εκπροσώπους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο θηλέων εκπροσώπησαν, η κυρία Ακριβούλα  Αλέπη Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και ο κ. Γιωργος Χριστοφοράκης  μέλος του Δ.Σ. Παρών ήταν και ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Σοφοκλής Αλέπης.

To Γραφείο Τύπου