Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
16/04/2004

Ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του Συνασπισμού για τις εσωκομματικές εκλογές υποψηφιων για το Ευρωψηφοδέλτιο

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την κατάθεση υποψηφιοτήτων των μελών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που θα πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές για την επιλογή των 5 πρώτων κομματικών στελεχών που θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Κυριακή - Δευτέρα 25-26/4/2004 και θα πάρουν μέρος όλα τα μέλη του ΣΥΝ στις 335 Πολιτικές Κινήσεις.

Είναι μια δημοκρατική διαδικασία κατοχυρωμένη καταστατικά που πραγματοποιείται στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ για 3η φορά και στόχος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής είναι η μαζικότητα της συμμετοχής των μελών που να ξεπερνάει τα 10.000 μέλη που πήραν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του 1999, επί συνόλου 17.000 μελών.

Οι κατατεθειμένες υποψηφιότητες είναι:

ΓΟΛΕΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΑ

ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΙΟΣΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΑΓEΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΙΛΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΠΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΟΣ

ΧΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Τις επόμενες μέρες η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή μαζί με το Οργανωτικό Γραφείο θα πάρει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την επιτυχία και την μαζική συμμετοχή των μελών σε αυτή την καταστατικά κατοχυρωμένη δημοκρατική διαδικασία.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

To Γραφείο Τύπου