Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
11/01/2010

Δήλωση Δημ.Στρατούλη σχετικά με την αναφορά του Υπουργού Εργασίας σε σημερινή συνέντευξή του για τον ΟΑΕΔ και το ασφαλιστικό

Σχετικά με την αναφορά του Υπουργού Εργασίας σε σημερινή συνέντευξή του για τον ΟΑΕΔ και το ασφαλιστικό, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Εργατικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:

Ο Υπουργός Εργασίας προσπαθεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά την εικόνα ότι δήθεν αντιδρά και αντιστέκεται σε όσα αντεργατικά τον «συμβούλευσαν» να κάνει στον τομέα ευθύνης του οι ευρωυπάλληλοι, που τον επισκέφτηκαν και τον έλεγξαν με προσβλητικό για το ρόλο του, αλλά και για την ίδια τη χώρα μας, τρόπο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Υπουργός Εργασίας, με όσα λέει και με όσα προωθεί για τα εργασιακά, την ανεργία και την κοινωνική ασφάλιση, ουσιαστικά αντιγράφει ή και υπερβαίνει όχι μόνο το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που απορρίφθηκε από τους πολίτες, αλλά και τις αντικοινωνικές κατευθύνσεις της ηγετικής νεοφιλελεύθερης ελίτ της Ε.Ε. για περισσότερη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και για περικοπές ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

To Γραφείο Τύπου