Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
19/02/2010

STRIKE BACK - ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! Πρόγραμμα επισκέψεων σε εργασιακούς χώρους

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ για την εργασιακή επισφάλεια και για την στήριξη της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 24 Φεβρουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει σε όλη την χώρα δεκάδες επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους. Μεταξύ αυτών, θα πραγματοποιηθούν οι εξής επισκέψεις:

1.    Το Σάββατο, 20/02 και ώρα 12 το μεσημέρι, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και το μέλος της επιτροπής εργατικής πολιτικής του Δημήτρη Στρατούλη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο MALL στο Μαρούσι.

2.    Το Σάββατο, 20/02 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το μέλος της επιτροπής εργατικής πολιτικής του Κώστα Νικολάου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα σούπερ μάρκετ στο Αιγάλεω.

3.    Τη Δευτέρα, 22/02 και ώρα 13.00, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα θα επισκεφθεί το κτίριο της Εθνικής στον Γέρακα όπου και θα έχει συνάντηση με εργαζομένους και ενοικιαζόμενους.

4.    Τη Δευτέρα, 22/02 και ώρα 11πμ, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλο θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΙΚΑ Ζωγράφου.

5.    Τη Δευτέρα, 22/02 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δικαίο Ψικάκο, και Αντώνη Σαλούρο μέλη της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα ΕΛΤΑ  και στις επιχειρήσεις που απασχολούν κούριερς στο Μαρούσι.

6.    Τη Δευτέρα, 22/02 και ώρα 13:30, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους Ελένη Σωτηρίου, Κώστα Νικολάου και Στάθη Τραχανατζή, μέλη της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη ΔΕΛΤΑ στον Ταύρο.

7.    Τη Δευτέρα, 22/02 και ώρα 14:00, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους Δημήτρη Στρατούλη και Γιάννη Αναστασίου, μέλη της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη ΕURΟΒΑΝΚ στον Ταύρο.

To Γραφείο Τύπου