Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
04/09/2006

Σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του Υπ. Δημόσιας Τάξης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θέλει να "ελευθερώσει την πόλη" από τις διαδηλώσεις

Σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του Υπ. Δημόσιας Τάξης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θέλει να "ελευθερώσει την πόλη" από τις διαδηλώσεις, ο Δημ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο κ. Πολύδωρας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η "πόλη" δεν είναι σκλαβωμένη από τους κάθε φορά διαδηλωτές, αλλά από τα οξυμένα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα των κατοίκων της. Από τη μόλυνση, το νέφος, το κυκλοφοριακό, την ακρίβεια, τη λιτότητα, τη φτώχεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό που προκαλούν και εντείνουν οι εφαρμοζόμενες νεοφιλελεύθερες κυβερνητικές πολιτικές. Από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που την κομματιάζουν και που η κυβέρνηση τους κάνει το σερβιτόρο. Από τους μεγαλοεργολάβους και τα τσιμέντα που την πνίγουν.

Όσες απαγορεύσεις και να βάλει ο κ. Πολύδωρας, εφόσον τα κοινωνικά προβλήματα και οι κοινωνικές ανισότητες παραμένουν, να ξέρει καλά ότι η οργή όσων κάθε φορά αγωνίζονται για το δίκιο τους, σίγουρα θα τις καταργήσει στην πράξη".

To Γραφείο Τύπου