Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
13/07/2004

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ συναντήθηκε με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνασπισμού, από τους Κώστα Πουλάκη, μέλος της Π.Γ. υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος της ΚΠΕ, και Αποστόλη Τασούλα υπεύθυνο για θέματα ποδοσφαίρου, με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Γ.Ορφανό.

Η αντιπροσωπεία του Συνασπισμού ενημερώθηκε για τη πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει η αθλητική ηγεσία στον επαγγελματικό αθλητισμό, τη ρύθμιση που θα καταθέσει στη Bουλή για τις ΠΑΕ και ΚΑΕ και για πλευρές του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στη πολύωρη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συνασπισμού είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις του κόμματος: για την ανάγκη εξυγίανσης του επαγγελματικού αθλητισμού, τη καταπολέμηση της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, το πρόβλημα της μεταολυμπιακής χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και την ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Από πλευράς του κ. υφυπουργού διατυπώθηκε το ενδιαφέρον της νέας αθλητικής ηγεσίας για πολλές από τις θέσεις του Συνασπισμού.

To Γραφείο Τύπου