Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
13/07/2004

Συνάντηση ΣΥΝ με αντιπροσωπεία της ΑΚΟΑ

Συναντήθηκαν σήμερα, στα γραφεία του ΣΥΝ, αντιπροσωπεία της ΑΚΟΑ, αποτελούμενη από τους Μ.Μπαλαούρα, Π.Λάμπρου και Στ.Κουτρουβίδη, με την αντιπροσωπεία του ΣΥΝ, αποτελούμενη από τους Π.Λαφαζάνη, Θ.Μαργαρίτη και Α.Φλαμπουράρη.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική κατάσταση και ιδιαίτερα για την πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. η οποία παίρνει όλο και πιο έντονα νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίστηκε η ανάγκη διαλόγου και κοινής δράσης των δυνάμεων της Αριστεράς και της Οικολογίας, ιδιαίτερα για να αντιμετωπιστεί άμεσα η τρομοϋστερία και η περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δύο αντιπροσωπείες υπογράμμισαν ότι θα καταβάλουν, παρά τα προβλήματα και τις αδυναμίες που έχουν εμφανιστεί, κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχιση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και τόνισαν ότι η κάθε μία πλευρά θα αναλάβει εποικοδομητικές πρωτοβουλίες σε αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε από κοινού η θέληση να αξιοποιηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμβολή και συνεισφορά όλων των δυνάμεών του.

To Γραφείο Τύπου