Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
26/03/2010

Δήλωση Δ. Στρατούλη σχετικά με το νέο κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας σε βάρος απολυμένης εργαζόμενης από την εργοδοσία και τους μπράβους της αλυσίδας καφετεριών VIA VAI

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχετικά με το νέο κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας σε βάρος απολυμένης εργαζόμενης από την εργοδοσία και τους μπράβους της αλυσίδας καφετεριών VIA VAI, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και την Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τους τραμπουκισμούς και τη βία που άσκησαν σε απολυμένη εργαζόμενη στην αλυσίδα καφετεριών VIA VAI η εργοδοσία και οι μπράβοι της, με κίνδυνο μάλιστα να έχουμε και άλλο θύμα τύπου Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το οργανωμένο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο θύμα της βάναυσης βιαιοπραγίας. Το Υπουργείο Εργασίας ας σταματήσει για μια στιγμή να κατεδαφίζει ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, για να δώσει εντολή στις επιθεωρήσεις Εργασίας να πράξουν τα δέοντα και η Εισαγγελία θα πρέπει να ερευνήσει σε βάθος ώστε να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της εγκληματικής ενέργειας.

To Γραφείο Τύπου