Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
14/04/2010

Πανελλαδική συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση της Θεματικης «Πόλη, Περιβάλλον, Οικολογία» του ΣΥΡΙΖΑ θεμα: «Η ενεργειακή πολιτική στην Ελλάδα» - Σάββατο 17/4 – ώρα έναρξης 10:00 π.μ. – Συνεδριακό Κέντρο Θήβας

Η θεματική «Πόλη, περιβάλλον, οικολογία» του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει το Σάββατο 17 Απριλίου 2010, πανελλαδική συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ενεργειακή πολιτική στην Ελλάδα. Η συνάντηση θα γίνει στη Θήβα (Συνεδριακό Κέντρο- ώρα έναρξης 10.00 π.μ.), δεδομένου ότι η Βοιωτία εξελίσσεται ανεξέλεγκτα σε νέο ενεργειακό κέντρο της χώρας.

Καλούμε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα που έχουν κινηματική, επιστημονική και κοινωνική ενασχόληση με τα ζητήματα της ενέργειας αλλά και φορείς, συλλογικότητες και τοπικά κινήματα να συζητήσουμε το θέμα της ενέργειας στη χώρα συμβάλλοντας στην εκπόνηση ενός εναλλακτικού σχεδίου για τον ενεργειακό σχεδιασμό με στόχο τις ανάγκες της κοινωνίας.

Επιθυμία και στόχος μας είναι να εκπροσωπηθούν απόψεις και προσεγγίσεις που φωτίζουν τα προβλήματα του τομέα της ενέργειας και αμφισβητούν τη διάρθρωση του σημερινού ενεργειακού μοντέλου, σε μια συνάντηση ουσιαστική και πλούσια σε προβληματισμό.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε μια οργανωμένη ολομελειακή διαδικασία με δύο άξονες:

1.    Διεθνές πλαίσιο και ενεργειακή πολιτική στην Ελλάδα 
2.    Εναλλακτικές κατευθύνσεις της Αριστεράς: ενεργειακός σχεδιασμός για τις ανάγκες της κοινωνίας

Πληροφορίες: perivallon-syriza.gr

e-mail: perivallonsyriza@gmail.com

To Γραφείο Τύπου