Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
23/04/2010

«Η κυβέρνηση να θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει» - Δήλωση του ευρωβουλευτή ΝΧουντή για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ΔΝΤ και ΕΕ

«Οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούν με αποφασιστικότητα τα δικαιώματά τους»

«Με την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ΔΝΤ και ΕΕ, ολοκληρώνεται, σήμερα, μια φάση ενός δράματος με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, που οδηγεί όχι στην «Ιθάκη» όπως δήλωσε ο ίδιος αλλά στους «Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες» των αγορών, της Ευρ. Ένωσης και του ΔΝΤ.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της και σε πλήρη συνεργασία με ΝΔ και ΛΑΟΣ αποδείχθηκε ανίκανη να προστατεύσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού οδηγώντας σε μια πρωτοφανή οικονομική και πολιτική ομηρεία τους Έλληνες εργαζομένους.

Ο ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί με αποφασιστικότητα το εισόδημα, τα κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά του δικαιώματά του. Ήδη η απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από την βούληση του ελληνικού λαού είναι τεράστια. Η κυβέρνηση οφείλει να βρει το σθένος και την δημοκρατική ευαισθησία και να θέσει υπό την έγκριση του ελληνικού λαού τις επιλογές και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει.»

To Γραφείο Τύπου