Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
27/04/2010

Ξεκίνησε ο προσυνεδριακός διάλογος για το 6ο (Έκτακτο) συνέδριο του ΣΥΝ

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Για το δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο

Ο δημόσιος διάλογος θα έχει τη μορφή δημοσίευσης κειμένων στην «Αυγή» και το διαδίκτυο. Ο διάλογος στην «Αυγή» θα γίνεται σε ειδικό ένθετο δυο φορές τη βδομάδα (Πέμπτη-Κυριακή) και θα αφορά όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο.

Κάθε μέλος ή φίλη/ος του ΣΥΝ έχει το δικαίωμα δημοσίευσης ενός κειμένου στην «Αυγή» έως 750 λέξεις και δυο κειμένων στο διαδίκτυο μέχρι 1000 λέξεις.

Τα κείμενα πρέπει να είναι κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή και να αποστέλλονται στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, που έχει συστήσει προς τούτο ειδική «επιτροπή διαλόγου», αποτελούμενη από τους Πριμικήρη Βασίλη, Πουλάκη Κώστα, Γεωργάτο Γεράσιμο, Κυπριανίδου Ερμίνα.   

Τα κείμενα θα δημοσιεύονται κατά σειρά παραλαβής, η δε παραλαβή των κειμένων θα σταματήσει τη Δευτέρα 24 Μαΐου, ούτως ώστε η τελευταία δημοσίευση να γίνει στο ένθετο της «Αυγής» την Πέμπτη 27 Μαΐου. Τα κείμενα πρέπει να είναι ενυπόγραφα, με διεύθυνση, τηλέφωνο, εάν υπάρχει διαθέσιμο email και ένδειξη εάν επιθυμεί ή όχι ο συγγραφέας να δημοσιευτεί το όνομά του, ή με αρχικά.

Τα κείμενα πρέπει να αποστέλλονται με την ένδειξη «Προς Επιτροπή Διαλόγου» είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση του κόμματος (Συνασπισμός, Πλ. Ελευθερίας 1, Αθήνα 10553), είτε με FAX 210-3217003, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: dialogos@syn.gr

Υπεύθυνος: Τζούλιος Συναδινός
Τηλ. επικοινωνίας: 210-3378400, (εσωτ. 518, 600, 611, 612)

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ