Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
18/05/2010

Επιστολή Παν.Γαλανοπουλου στον Πρόεδρο του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα μετά την μη εκλογή του Φ. Κουβελη ως συνεδρου στο 6ο έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΝ

Ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος, μέλος της Π.Κ. Καλλιθέας του ΣΥΝ και πρώην αντιδήμαρχος Καλλιθέας, μετά τη μη εκλογή του Φ. Κουβέλη ως συνέδρου στο 6ο Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΝ, απέστειλε προς τον Πρόεδρο του ΣΥΝ την ακόλουθη επιστολή:

«Προς Πρόεδρο ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα

17/5/2010

Ο αποκλεισμός του σ. Φώτη Κουβέλη από την Πολιτική Κίνηση Καλλιθέας, συνοδοιπόρος μου για 33 χρόνια στο κίνημα της Αριστεράς και στην ανανέωση ιδεών και πρακτικών, για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, με αφήνει άναυδο.

Πρακτικές ίντριγκας, ανηθικότητας, πρακτικές όπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, δεν οδηγούν προς τα μπρος αλλά αλλοιώνουν το χαρακτήρα της Αριστεράς.

Η Αριστερά επιζητά μια κουλτούρα ηθικής, όπου το εγώ συντρίβεται στο εμείς. Αυτό πρέπει να γίνει κυρίαρχο πρώτα στο κόμμα και  με τη δράση του στην κοινωνία.

Σύντροφε Πρόεδρε σου υποβάλω την παραίτησή μου από σύνεδρος.

Με τιμή

Παναγιώτης Γαλανόπουλος
Μέλος Π.Κ. Καλλιθέας

18/5/2010 - Υ.Γ.: Μετά την κατηγορηματική άρνηση του σ. Κουβέλη να δεχθεί να γίνει σύνεδρος στη θέση μου αναιρώ την παραίτησή μου.»

To Γραφείο Τύπου