Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
02/06/2010

Αποτελέσματα κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας του Τμήματος Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου για τις υποθέσεις των εταιρειών «CO.CO.MAT A.E» και « O ΠΑΝ Α.Ε»

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του Π.Λαφαζάνη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο Βουλευτής Β' Πειραιά Λαφαζάνης Παναγιώτης καταθέτει αίτηση με την οποία ζητά να πληροφορηθεί για τα αποτελέσματα της κατεπείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας, η οποία διεξήχθη από την αρμόδια επιθεωρήτρια -του Τμήματος Επιθεωρήσεως του Αρείου Πάγου- της Θʼ Δικαστικής Περιφέρειας για τις εξής αποφάσεις του πενταμελούς Εφετείου Θράκης: 1) την υπʼ αριθμ. 11/2008 για την υπόθεση της εταιρείας «CO.CO.MAT A.E” και 2) την υπʼ αριθμ. 247/2009 για την υπόθεση « O ΠΑΝ Α.Ε».

Η εν λόγω κατεπείγουσα πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα διετάχθη με αφορμή την υπ. αριθμ. 1202/11-2-2010 αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Βʼ Πειραιά Λαφαζάνης Παναγιώτης. 

Επισυνάπτεται το έγγραφο της απάντησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην υπ. αριθμ. 1202/11-2-2010 αναφορά και παρακαλούμε όπως καταθέσετε τα αποτελέσματα της ως άνω κατεπείγουσας πειθαρχικής έρευνας στη Βουλή.

Ο αιτών βουλευτής

Παναγιώτης Λαφαζάνης