Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
02/06/2010

Δήλωση Δημ.Στρατούλη σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις της κυβέρνησης να τηρήσει απαρέγκλιτα τις συμφωνίες της με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ για το ασφαλιστικό

Σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις της κυβέρνησης να τηρήσει απαρέγκλιτα τις συμφωνίες της με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ για το ασφαλιστικό, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η κυβέρνηση ως άλλη Κατίνα Παξινού παίζει τραγωδία υποκρινόμενη ότι δεν ξέρει τίποτε για τη δολοφονία των συντάξεων που η ίδια διαπράττει.

Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από τότε που ο Υπουργούς Εργασίας κήρυξε «ανένδοτο αγώνα» κατά των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων που η ίδια η κυβέρνηση είχε συνυπογράψει με την «τρόικα» και στράφηκε σε άτακτη υποχώρηση υποσχόμενος ότι θα τις τηρήσει απαρέγκλιτα.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να οδηγηθούν σε μαζική κατάθλιψη, αλλά να  προχωρήσουν σε παλλαϊκή εξέγερση για να μην περάσει η κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων που προωθούν κυβέρνηση-ΔΝΤ-Ε.Ε.

To Γραφείο Τύπου