Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
09/06/2010

Συνέντευξη Δημ.Στρατούλη στο Ρ/Σ Ξένιος 94,3 (Χάρης Μπότσαρης και Γιάννης Ντάσκας) σχετικά με το σκάνδαλο της Ζήμενς και τις εξελίξεις στον ΣΥΝ

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ Ξένιος 94,3 (Χάρης Μπότσαρης και Γιάννης Ντάσκας) σχετικά με το σκάνδαλο της Ζήμενς και τις εξελίξεις στον ΣΥΝ ανέφερε τα εξής:

Για το σκάνδαλο της ΖΗΜΕΝΣ:

Όποια παιχνίδια τακτικής κι αν κάνουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή δεν μπορούν να αποκρύψουν ότι και τα δύο κόμματα και κορυφαία στελέχη τους «τα πήραν» από τη ΖΗΜΕΝΣ για να της εξασφαλίζουν προμήθειες και έργα του δημόσιου τομέα.

Εάν βρεθεί έστω κι ένας κόκκος της αλήθειας σχετικά με αυτό το σκάνδαλο είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει το οριστικό Βατερλό του δικομματισμού και θα οδηγήσει σε πλήρη ανατροπή του σημερινού πολιτικού χάρτη στη χώρα μας.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΝ:

Η αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας, παρότι είναι αδικαιολόγητη, αποτελεί αρνητική εξέλιξη για το χώρο μας σε μια περίοδο που τα θύματα της οικονομικής κρίσης και των αντεργατικών κυβερνητικών πολιτικών μας θέλουν ενωμένους και δυνατούς να πρωτοστατούμε στους κοινωνικούς αγώνες για τα προβλήματά τους και για μια άλλη προοδευτική διέξοδο για τη χώρα μας.

Παρά το σοβαρό πλήγμα που δεχτήκαμε από αυτή την εξέλιξη, ο ΣΥΝ και η πολιτική μας συμμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουμε τους αγώνες μας για να μη γυρίσει η κυβέρνηση με τη συνεργασία του ΔΝΤ και της Ε.Ε. το ρολόι της ιστορίας 200 χρόνια πίσω και για να υπερασπίσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα του λαού μας που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

To Γραφείο Τύπου