Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
16/06/2010

Συμμετοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Λαφαζάνη, Ε.Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, Μ.Κριτσωτάκη και του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΕΝΓΕ στο Υπουργείο Υγείας

Την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 7μ.μ. πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Υπουργείο Υγείας διαμαρτυρία και συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) από κοινού με σωματεία και ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με στόχο την προάσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρέστησαν μέλη του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, καθώς και οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου βουλευτής Β\' Θεσσαλονίκης και Μιχάλης Κριτσωτάκης βουλευτής Ηρακλείου, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό. Ο βουλευτής Μιχάλης Κριτσωτάκης αναφέρθηκε στη διάλυση του συστήματος της δημόσιας υγείας προς όφελος της ιδιωτικής και στην απερίγραπτη κατάσταση που διαμορφώνεται στα νοσοκομεία όλης της χώρας και κατήγγειλε τη συνεχιζόμενη πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με την κάλυψη και την στήριξη του ΔΝΤ και των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ.

To Γραφείο Τύπου