Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
24/06/2010

Δήλωση Δημ.Στρατούλη σχετικά με τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Υπουργό Εργασίας για το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις

Σχετικά με τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Υπουργό Εργασίας για το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ και της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:

Πίσω από τις επικοινωνιακές φιοριτούρες και τους πολιτικούς θεατρινισμούς βρίσκεται η ουσία, ότι δηλαδή η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις στέλνει στον καιάδα τους συνταξιούχους, στο δουλεμπόριο τους νέους και στη γκιλοτίνα την μητρότητα και τις συντάξεις.

Η κυβέρνηση, ο Υπουργός Εργασίας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εγκληματούν σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των νέων της χώρας μας και τους οδηγούν σε εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Την Τρίτη 29/06 στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα πρέπει να είμαστε όλοι και όλες απεργοί και διαδηλωτές. Μόνο έτσι μπορούμε να τους σταματήσουμε.

To Γραφείο Τύπου