Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
04/07/2010

Δήλωση Δ.Στρατούλη, σχετικά με τον ισχυρισμό του Πρωθυπουργού ότι είναι πράξη ευθύνης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ η υπερψήφιση του ασφαλιστικού – εργασιακού νομοσχεδίου

Σχετικά με τον ισχυρισμό του Πρωθυπουργού, ότι είναι πράξη ευθύνης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ η υπερψήφιση του ασφαλιστικού – εργασιακού νομοσχεδίου, ο Δημήτρης Στρατούλη,ς μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:

«Η κατάλυση του Συντάγματος και η καταδίκη των νέων σε εργασιακές συνθήκες δουλείας, των συνταξιούχων σε εξαθλίωση και των μητέρων σε ταλαιπωρία δεν είναι πράξη ευθύνης αλλά έγκλημα διαρκείας σε βάρος του λαού και της χώρας.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γνωρίζουν ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.

Καλούμε έστω και τώρα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πουν ΟΧΙ σʼ ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Τους καλούμε να συμπεριφερθούν ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.

Η ευθύνη ανήκει στον καθένα βουλευτή ξεχωριστά».

To Γραφείο Τύπου