Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
11/07/2010

Συμμετοχή του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο των Προέδρων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις Βρυξέλλες την Δευτέρα 12 Ιουλίου

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί τη Δευτέρα, 12/07 ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να πάρει μέρος στη Σύνοδο των Προέδρων των κομμάτων-μελών του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ). Οι εργασίες της Συνόδου θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Rue Wiertz 60, 1047 Bruxelles,Αίθουσα Α5Ε-1).

Στη διάρκεια της Συνόδου, οι επικεφαλής των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα συζητήσουν για την παρούσα κατάσταση στις χώρες τους και τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την εντεινόμενη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση.

Παράλληλα, θα συζητήσουν την πορεία και το πολιτικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, εν όψει του 3ου Συνεδρίου του ΚΕΑ, που θα διεξαχθεί στις 2-4 Δεκεμβρίου 2010, στο Παρίσι, υπό την αιγίδα του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ θα συνοδεύεται από τους εκπροσώπους του ΣΥΝ στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΚΕΑ, Νατάσα Θεοδωρακοπούλου και Γιάννη Μπουρνού.

To Γραφείο Τύπου