Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
03/09/2010

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις προτάσεις για αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβ. Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις προτάσεις για αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

Οι προτάσεις για μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης αποκαλύπτουν τις ληστρικές προθέσεις της κυβέρνησης και επιβεβαιώνουν ότι έρχεται μέσα στο φθινόπωρο -και ιδιαίτερα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές- νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων.

Η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου καταστρέφει τον τόπο, λεηλατεί τους εργαζόμενους και έχει γίνει άκρως επικίνδυνη για το παρόν και το μέλλον του  ελληνικού λαού και της νεολαίας.

Η Ελλάδα αυτή την ώρα έχει απόλυτη ανάγκη από  ένα μεγάλο ενωτικό αναγεννητικό λαϊκό ρεύμα και κίνημα για να φύγει η επικίνδυνη για τον τόπο κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου, για να ανατραπεί συνολικά το δικομματικό και κατεστημένο πολιτικό σκηνικό, για να προχωρήσει η χώρα, με τη συμπαράταξη όλων των αριστερών δυνάμεων, σε μια προοδευτική πορεία αναπτυξιακής, παραγωγικής, κοινωνικής και οικολογικής ανασυγκρότησης του τόπου.

Το πραγματικό δίλλημα για την Ελλάδα είναι: Ή με τους πιστωτές και τα τοκοχρεολύσια Ή με την επιβίωση του τόπου και του ελληνικού λαού και ένα ανορθωτικό προοδευτικό πρόγραμμα.

To Γραφείο Τύπου