Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
08/09/2010

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την πτώση του ΑΕΠ κατά 3,7% το β' τρίμηνο και τα στοιχεία που τη συνθέτουν

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ !

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβ. Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την πτώση του ΑΕΠ κατά 3,7% το βʼ τρίμηνο και τα στοιχεία που τη συνθέτουν, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

Κυβέρνηση και τρόικα βυθίζουν τη χώρα και το λαό στη μεγαλύτερη οικονομικοκοινωνική τραγωδία και περιπέτεια μετά τον πόλεμο.

Η κυβέρνηση των «ανασχηματισμένων» εντολοδόχων της τρόικα έχει απωλέσει κάθε έλεγχο, έχει τεθεί σε ανεπίστρεπτη τροχιά φθοράς και αποσύνθεσης και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τον τόπο.

Αυτή την ώρα χρειάζεται να διαμορφωθεί ένα μεγάλο ενωτικό λαϊκό ρεύμα και κίνημα, το οποίο πρέπει να εκφραστεί και στις περιφερειακές εκλογές, για να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου, για να ανατραπεί το κατεστημένο και δικομματικό σκηνικό, για να μπει η χώρα, με τη συμπαράταξη όλων των αριστερών δυνάμεων, σε μια νέα προοδευτική πορεία αναπτυξιακής, παραγωγικής, κοινωνικής και οικολογικής ανασυγκρότησης!  

To Γραφείο Τύπου