Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
10/09/2010

Αποσπάσματα απο τον χαιρετισμό του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Μπορείτε να ανατρέψετε το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Για να βγει η χώρα, η κοινωνία και η ύπαιθρος όρθια από την κρίση, η αγροτική οικονομία είναι βασικός πυλώνας, και απαιτείται ένα ηχηρό ΟΧΙ στο μνημόνιο και στη τρόικα.

Το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την πλήρη απορρύθμιση της αγροτικής παραγωγής, την εγκατάλειψη της παραγωγικής δραστηριότητας και τον χορό επιχειρηματικών συμφερόντων πάνω από το πτώμα των αγροτών και της κοινωνίας της υπαίθρου, δεν μπορεί να συγκαλυφθεί πίσω από καμιά « γιορτή Ελληνικής γης». Πρέπει να ανατραπεί.

Έχετε την ευκαιρία να το κάνετε στον τόπο σας, στη γη σας, με τις κινητοποιήσεις, τα συνέδρια, αλλά και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το μέλλον της υπαίθρου είναι στα χέρια των νέων ανθρώπων της . Και ζωντανή ύπαιθρος σημαίνει ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής. Το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς.

Για να βγει η χώρα, η κοινωνία και η ύπαιθρος όρθια από την  κρίση, η αγροτική οικονομία είναι  βασικός πυλώνας, και απαιτείται ένα ηχηρό ΟΧΙ στο μνημόνιο και στη τρόικα. Με πολιτικές που φέρνουν στο προσκήνιο τις δυνάμεις που παράγουν σε αυτόν τον τόπο, που δημιουργούν, που κρατάνε ζωντανή την ύπαιθρο, που προστατεύουν το περιβάλλον.

To Γραφείο Τύπου