Skip to main content.
13/09/2010

Ανακοίνωση Κοινής Εκλογικής Καθόδου στο Ν. Αιγαίο

"ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

Η Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση Ν. Αιγαίου "Πολίτες Κόντρα στον Καιρό" με επικεφαλής το Νίκο Συρμαλένιο, νομαρχιακό σύμβουλο Κυκλάδων, ανακοινώνει ότι, μετά από αναλυτικές συζητήσεις των προγραμματικών της θέσεων με την αντίστοιχη αυτοδιοικητική κίνηση "Οικολογικός Άνεμος" με επικεφαλής το Νίκο Χρυσόγελο και σε διαβούλευση με πρωτοβουλίες πολιτών στις τοπικές κοινωνίες με συγκλίνουσες θέσεις και αγώνες στα ζητήματα της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή μας, αποφάσισε την κοινή εκλογική κάθοδο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Υποψήφιος Περιφερειάρχης τέθηκε ο Νίκος Χρυσόγελος και Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ο Νίκος Συρμαλένιος.

Η κοινή εκλογική κάθοδος και η συνεργασία των δύο περιφερειακών αυτοδιοικητικών κινήσεων, φιλοδοξεί να συσπειρώσει πολυ ευρύτερες δυνάμεις κινήσεων και πολιτών στο Ν. Αιγαίο, με στόχο να εκφράσει ένα ρεύμα ανατροπής τόσο του στρεβλού αναπτυξιακού μοντέλου και των προβλημάτων που διαμόρφωσαν οι διαχρονικά χρεωκοπημένες πολιτικές, αντιτάσσοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένες προτάσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, όσο και των αντικοινωνικών και άδικων κυβερνητικών μέτρων, που οξύνουν τα συσσωρευμένα προβλήματα της περιοχής.

Την εκλογική συνεργασία των δύο Κινήσεων υποστηρίζουν όλες οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, όσο και άλλες δυνάμεις και συσπειρώσεις αριστερών πολιτών του Ν. Αιγαίου.

10/9/2010
Η Συντονιστική Επιτροπή