Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
23/09/2010

Επιστολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη προς τον Υπουργό Οικονομικών κ.Παπακωνσταντινου ενόψει της αυριανής συζήτησης – ενημέρωσης στη Βουλή για την περαίωση

Ενόψει της αυριανής συζήτησης –ενημέρωσης στη Βουλή για την περαίωση και για την καλύτερη διεξαγωγή της, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, αιτούμενος την κατάθεση των παρακάτω στοιχείων στην αρμόδια Επιτροπή:

1.    Αριθμός επιχειρήσεων με βιβλία Α – Β – Γ κατηγορίας Κ.Β.Σ. (ανά κατηγορία).

2.    Αριθμός ανέλεγκτων χρήσεων (ανά κατηγορία βιβλίων Κ.Β.Σ.).

3.    Αριθμός επιχειρήσεων για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ανά κατηγορία βιβλίων Κ.Β.Σ. (και δεν έγινε προσφυγή σε Διοικητικά Δικαστήρια).

4.    Για τις επιχειρήσεις της παρ. 3, σύνολο φόρων που είχε δηλωθεί και σύνολο φόρων, προστίμων κλπ. που είχε διαπιστώσει ο έλεγχος (ανά κατηγορία βιβλίων Κ.Β.Σ.).

5.    Αριθμός επιχειρήσεων οι οποίες έχουν προσφύγει σε Δικαστήρια ή έχει εκδοθεί πρωτόδικη απόφαση, ανά κατηγορία βιβλίων Κ.Β.Σ.

6.    Για τις επιχειρήσεις της παρ. 5, σύνολο φόρων που είχε δηλωθεί και σύνολο φόρων, προστίμων κλπ. που είχε διαπιστώσει ο έλεγχος (ανά κατηγορία βιβλίων Κ.Β.Σ.).

7.    Αριθμός επιχειρήσεων (ανά κατηγορία βιβλίων Κ.Β.Σ.) στις οποίες είχε ξεκινήσει ο έλεγχος. Εκτιμώμενο ποσό που θα προσδιόριζε ο έλεγχος.