Skip to main content.
28/09/2010

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - «Όχι στο ξεπούλημα και την κατάργηση του ΟΣΕ. Ναι σε νέο σύγχρονο δημόσιο σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος επικεφαλής στην «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Γρατσεα, Αγγελίνα Χατζοπούλου και Δήμητρα Σιαηλή-Μπακούρη μετα την επίσκεψη του στο Σιδηροδρομικό σταθμό του Αργους και

τη συνάντηση του με τους απεργούς  δήλωση : Η παρουσία μας σήμερα στο Σιδηροδρομικό σταθμό του Αργους δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση μας στο αγώνα των εργαζομένων του Ο.Σ.Ε οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποίηση για να μην περάσει το καταστροφικό σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης ,για το μέλλον του σιδηροδρόμου .

 Οι δυνάμεις που συγκροτούμε την αγωνιστική συνεργασία Πελοποννήσου έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ως βασικό θέμα προτεραιότητας την διεκδίκηση ενός νέου συγχρονου δημοσίου σιδηροδρομικού δικτύου για την Πελοποννησο .

Είμαστε κατηγορικά αντίθετοι με το σχέδιο κυβέρνησης να κλείσει το σιδηροδρομικό δύκτυο της Πελοποννήσου και να ξεπουλήσει την περιουσία του Ο.Σ.Ε.

Απαιτούμε αμεσα να τελειώσει ο στοιχειώδης εκσυγχρονισμός της γραμμης που εχει ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια που δεν έχει τελειώσει.

Απαιτούμε αμεσα να κανονικοποιηθεί και να ηλεκτροκινητοποιηθεί η γραμμή του Αργους – Ναύπλιο και να ανατεθούν όλες οι μελέτες για κανονικοποίηση της γραμμής σε όλο το V της Πελοποννήσου.

Για μια φορά ακόμα τονίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη της Πελοποννήσου χωρίς σύγχρονο δημοσίο σιδηροδρόμο .

Ναύπλιο  28/9/2010