Skip to main content.
05/10/2010

Ανακοίνωση Πολιτικής Κίνησης Νίκαιας του Συνασπισμού

H Πολιτική Κίνηση Νίκαιας του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισε τη στήριξη του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας – Ρέντη Κόντρα στο Ρεύμα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η απόφαση αυτή, αποτελεί το επιστέγασμα κοινών αγώνων και προσπαθειών, καθώς και της συναντίληψης για την ανάγκη ανάδειξης μιας νέας δημοτικής αρχής, που θα αντιταχθεί στις πολιτικές του Μνημονίου και του Καλλικράτη, καθώς και στις επιλογές των κομμάτων εξουσίας που πλήττουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα και έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα.    

  Η  «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας – Ρέντη Κόντρα στο Ρεύμα» διαμόρφωσε  ένα εναλλακτικό, διεκδικητικό, αυτοδιοικητικό πρόγραμμα, έχοντας σαν πυρήνα την ανάδειξη πολιτικών και δράσεων, που οικοδομούν την κοινωνική αλληλεγγύη, αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της κρίσης και παλεύουν για την προστασία του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων.

  Η «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας – Ρέντη Κόντρα στο Ρεύμα» μπορεί να συσπειρώσει ευρύτατες κοινωνικές δυνάμεις, να οδηγήσει στην αναγκαία κοινή δράση όλων των δυνάμεων της αριστεράς  και να αλλάξει το αυτοδιοικητικό τοπίο στην πόλη μας.

Νίκαια, 05/10/2010