Skip to main content.
06/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Παρουσίαση αντιπεριφερειάρχη/υπ. περιφ. συμβούλων ν. Τρικάλων

ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ  - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”, διοργανώνει την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2010 στις 19.00 στο ξενοδοχείο “Πανελλήνιο” εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν, η διακήρυξη του ψηφοδελτίου, ο υποψήφιος αντι περιφερειάρχης  Τρικάλων, καθώς και το ψηφοδέλτιο για τον νομό Τρικάλων. Την παρουσίαση θα την κάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος περιφερειάρχης Κύριος Κώστας Πουλάκης.

Καλούμε όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση, καταθέτοντας και μ' αυτό τον τρόπο την διάθεσή τους να αγωνιστούμε από κοινού, τόσο για μια Θεσσαλία της Οικολογίας και της Αλληλεγγύης, όσο και για να παρθούν πίσω τα κυβερνητικά μέτρα που μας επέβαλε η κυβέρνηση, επικαλούμενη το ΔΝΤ και την τρόικα, που η ίδια με τις πολιτικές της – όπως και οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων – έφεραν στην χώρα. 

Να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι αυτές οι εκλογές είναι δημοψήφισμα – το είπε και πρωθυπουργός -  δημοψήφισμα κατά των πολιτικών  επιλογών που αναδιανέμουν τον πλούτο της χώρας από τα κάτω προς τα πάνω, από τους πολλούς στους λίγους, από τους φτωχούς στους πλούσιους. Δημοψήφισμα κατά των μέτρων που ήδη πάρθηκαν αλλά και κατά των νέων που ετοιμάζονται. Δημοψήφισμα για μια Θεσσαλία, πραγματικά οικολογική, χωρίς εκτροπές ποταμών και μεταλλαγμένα. Χωρίς  έργα βιτρίνας - μεσογειακοί αγώνες – αλλά και χωρίς νέες επιβαρυντικές περιβαλλοντικά δράσεις όπως η χρήση λιγνίτη για παραγωγή ρεύματος. Για μια Θεσσαλία της αλληλεγγύης, που θα βάζει πάνω από τα συμφέροντα και τα κέρδη, τους ανθρώπους της. Για μια Θεσσαλία όπου η ανάπτυξη θα είναι για τους κατοίκους της και θα σέβεται τους φυσικούς της πόρους και την περιβαλλοντική ισορροπία.  

Το γραφείο τύπου