Skip to main content.
11/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Περιοδεία του υποψηφιου περιφερειάρχη Θανάση Πετράκου σε Πύλο, Χανδρινού, Σουληνάρι, Κρεμμύδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη περιοδεία του σε Πύλο, Χανδρινού, Σουληνάρι, Κρεμμύδια, Χατζή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος τόνισε μεταξύ των άλλων στους αγρότες τα εξής:

Είναι τεράστιες οι ευθύνες των κυβερνήσεων αλλά και του κ. Δράκου που είναι Νομάρχης Μεσσηνίας 14 χρόνια για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι αγρότες.

Είναι απαράδεκτο να έχουν δώσει 80 δις στις Τράπεζες τα τελευταία δύο χρόνια οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και οι Τράπεζες να αρνούνται να δώσουν τη 2η δόση του άτοκου δανείου στο  «ΝΕΣΤΟΡΑ» με συνέπεια οι σταφιδοπαραγωγοί να μένουν απλήρωτοι εδώ και δέκα μήνες.

Είναι εγκληματικό να μην υπάρχει Εθνική πολιτική και κλαδικές πολιτικές για τα βασικά αγροτικά προϊόντα και πρώτα απʼ όλα για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Εμείς είμαστε όλα αυτά τα χρόνια στο πλάι των αγροτών και μέσα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και στους δρόμους του αγώνα. Η αποφασιστική ενίσχυση της Αγωνιστικής Συνεργασίας στις εκλογές της 7ης ΝΟΕΜΒΡΗ είναι δύναμη στον αγώνα για την επιβίωση της αγροτιάς και των αγροτών.

Η αποχή και το λευκό είναι πολιτική διαμαρτυρία και εκφράζει την αγανάκτηση και την απογοήτευση του πολίτη, αλλά δεν είναι λύση καθώς αφήνει ελεύθερο πεδίο στις δυνάμεις της συντήρησης που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας και της περιφέρειας. Ενισχύστε αποφασιστικά την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου». Για να έχετε και αύριο δίπλα σας ανθρώπους που θα βάλουν το κοινωνικό συμφέρον πάνω από την κομματική σκοπιμότητα, που θα στηρίξουν τους αγώνες σας, που θα πρωτοστατήσουν στην κινητοποίηση των δυνάμεων της κοινωνίας για να ανατρέψουν τις πολιτικές της εξαθλίωσης και εγκατάλειψης της περιφέρειας στην τύχη της.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ