Skip to main content.
11/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Επίσκεψη Κ.Πουλάκη & υποψηφίων στο ΙΚΑ και στη Α' Δ.Ο.Υ. Λάρισας

Με το προσωπικό και τους συναλλασσομένους στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Λάρισας και της Αʼ Δ.Ο.Υ. Λάρισας είχε, χθες Δευτέρα, την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και για θέμα της επικαιρότητας ο επικεφαλής του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Θεσσαλίας της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, μαζί με την υπ. αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Ελένη Αναστασοπούλου-Μίχη και τους υπ. περιφ. συμβούλους Δανάη Κολτσίδα και Γεράσιμο Μπετσιμέα. Κατά την επίσκεψη του συνδυασμού στην Αʼ Δ.Ο.Υ. συμμετείχε και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.

Το ίδιο απόγευμα, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού που ξεκίνησε τη λειτουργία του επί της οδού Φρίξου 5, συναντήθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Εκεί ενημερώθηκαν για το πώς θα κινηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τις εκλογές ο συνδυασμός, αναδεικνύοντας την κρισιμότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, που διεξάγεται κάτω από τη σκιά του Μνημονίου και της πρωτοφανούς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης και προτείνοντας ένα εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης της Θεσσαλίας, κόντρα στις πολιτικές επιλογές και δυνάμεις που δημιούργησαν την κρίση.

Λάρισα, 11/10/2010