Skip to main content.
14/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο για το ν. Λάρισας

Τους 25 υποψηφίους που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» παρουσίασε χθες το απόγευμα, σε ανοικτή εκδήλωση που έγινε στο Χατζηγιάννειο, ο επικεφαλής του, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Κ. Πουλάκης αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους που έχει θέσει ο συνδυασμός για την αιρετή Περιφέρεια, αλλά και για τις πρώτες του προτεραιότητες για το ν. Λάρισας και τη Θεσσαλία.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η διαφωνία μας με τον "Καλλικράτη", μεταξύ άλλων, ενισχύεται, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο του Μνημονίου, μεταφέροντας στις Περιφέρειες βασικές αρμοδιότητες του κράτους - όπως η παιδεία - με ταυτόχρονη δραστική περικοπή των δημόσιων κοινωνικών δαπανών, υποχρηματοδότηση υπηρεσιών και έργων, που έχει ως αποτέλεσμα την εξώθηση χιλιάδων εργαζομένων της αυτοδιοίκησης στην ανεργία.

Η πρότασή μας για διέξοδο από την κρίση βασίζεται σε ένα εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης. Δηλώνουμε τη σταθερή και πάγια αντίθεσή μας στην εκτροπή του Αχελώου, στην χρήση του λιγνίτη για παραγωγή ενέργειας, στους Μεσογειακούς αγώνες του 2013 καθώς και την καλλιέργεια μεταλλαγμένων. Θα αγωνιστούμε για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης που θα διασφαλίζει το αγροτικό εισόδημα, την ποιότητα ζωής στην ύπαιθρο και την πόλη, για την καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει ιδιαίτερα τις γυναίκες και τους νέους, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη σημασία έχει για μας η ανασυγκρότηση και ενίσχυση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, αλλά και η ανάπτυξη των ΑΠΕ».

Οι 25 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Λάρισας που παρουσιάστηκαν χθες, παρουσία της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη ν. Λάρισας Ελένης Αναστασοπούλου-Μίχη, είναι οι: Ανδριοπούλου Ελένη συμβασιούχος υπάλληλος ΔΕΥΑ Τυρνάβου, Βαθράκης Θανάσης συντ/χος εκπαιδευτικός, Βαρσάμης Νίκος δημοσιογράφος, Γκιουλμπασάνης Ηλίας ψυχολόγος, Γκουντρουμπής Σάκης εκπαιδευτικός, εικαστικός, Ζησιάδης Μιχάλης οικονομολόγος-λογιστής, τ. δήμαρχος Αμπελώνα, Καρανίκας Δημήτρης τοπογράφος μηχανικός, Καριπίδης Γιάννης οδοντίατρος, Κεφαλάς Γιάννης μουσικός, ελεύθερος επαγγελματίας, Κόκκας Μιχάλης οικονομολόγος, Κολτσίδα Δανάη δικηγόρος-μέλος ΚΠΕ του ΣΥΝ, Κουτσοδόντη Γλυκερία οικονομολόγος-λογίστρια, Λιάκου Δέσποινα ιδιωτική υπάλληλος, Μακατού Κρυσταλλία δημοτική αστυνόμος, Μπάτζιος-Μπασινός Γιώργος φοιτητής, εργαζόμενος σε επιχείρηση εστίασης, Μπετσιμέας Γεράσιμος συντ/χος ιδιωτικός υπάλληλος, Μπουγάτσιας Κώστας κατασκευαστής-τεχνίτης υδρορροών, Παλάκας Χρήστος αγρότης, συνεταιριστής, Παπαδόπουλος Νίκος αγρότης, μέλος ΚΠΕ του ΣΥΝ, Παπαϊωάννου Γιώργος μουσικός-χορδιστής πιάνων, Παπράς Στέλιος διευθυντής Οινοποιείο Τυρνάβου, χημικός, Τζιατζιούλης Θανάσης φαρμακοποιός, Τζιώλας Θόδωρος οικονομολόγος-λογιστής, Τσεκούρα Μόρφω οικονομολόγος-λογίστρια και Χρήστου Χρυσούλα ηθοποιός

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη (Υπ. Αντιπεριφερειάρχης) νηπιαγωγός

1. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη συμβασιούχος υπάλληλος ΔΕΥΑ Τυρνάβου

2. ΒΑΘΡΑΚΗΣ Θανάσης συντ/χος εκπαιδευτικός

3. ΒΑΡΣΑΜΗΣ Νίκος δημοσιογράφος

4. ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΑΝΗΣ Ηλίας ψυχολόγος

5. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ Σάκης εκπαιδευτικός, εικαστικός

6. ΖΗΣΙΑΔΗΣ Μιχάλης οικονομολόγος-λογιστής, τ. δήμαρχος Αμπελώνα

7. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Δημήτρης τοπογράφος μηχανικός

8. ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ Γιάννης οδοντίατρος

9. ΚΕΦΑΛΑΣ Γιάννης μουσικός, ελεύθερος επαγγελματίας

10. ΚΟΚΚΑΣ Μιχάλης οικονομολόγος

11. ΚΟΛΤΣΙΔΑ Δανάη δικηγόρος

12. ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ Γλυκερία οικονομολόγος-λογίστρια

13. ΛΙΑΚΟΥ Δέσποινα ιδιωτική υπάλληλος

14. ΜΑΚΑΤΟΥ Κρυσταλλία δημοτική αστυνόμος

15. ΜΠΑΤΖΙΟΣ-ΜΠΑΣΙΝΟΣ Γιώργος φοιτητής, εργαζόμενος σε επιχείρηση εστίασης

16. ΜΠΕΤΣΙΜΕΑΣ Γεράσιμος συντ/χος ιδιωτικός υπάλληλος

17. ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ Κώστας κατασκευαστής-τεχνίτης υδρορροών

18. ΠΑΛΑΚΑΣ Χρήστος αγρότης, συνεταιριστής

19. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος αγρότης, μέλος ΚΠΕ του ΣΥΝ

20. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γιώργος μουσικός-χορδιστής πιάνων

21. ΠΑΠΡΑΣ Στέλιος διευθυντής Οινοποιείο Τυρνάβου, χημικός

22. ΤΖΙΑΤΖΙΟΥΛΗΣ Θανάσης φαρμακοποιός

23. ΤΖΙΩΛΑΣ Θόδωρος οικονομολόγος-λογιστής

24. ΤΣΕΚΟΥΡΑ Μόρφω οικονομολόγος-λογίστρια

25. ΧΡΗΣΤΟΥ Χρυσούλα ηθοποιός

 Λάρισα, 14/10/2010