Skip to main content.
19/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Περιοδεία Κ. Πουλάκη σε Νομαρχία-Δήμο και Δ.Ο.Υ. Τρικάλων

 Στα Τρίκαλα βρέθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας», όπου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Παναγιώτη Κρύο και κλιμάκιο υποψηφίων, επισκέφτηκε την Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, την Νομαρχία και τον Δήμο Τρικκαίων.

Στην συνάντηση τόσο με τον νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη όσο και με τον δήμαρχο Μιχάλη Ταμήλο, συζητήθηκαν τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την περιοχή. Κυρίως όμως το κλιμάκιο της «Θεσσαλία της Οικολογίας και της Αλληλεγγύης» συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και μοιράζοντας προεκλογικό υλικό, μίλησε μαζί τους.

Από την πλευρά του ο Κ. Πουλάκης τόνισε: «Αυτό που πρέπει να σκεφτούν οι εργαζόμενοι στο δρόμο για την κάλπη, είναι το δικό τους προσωπικό συμφέρον. Όχι με την έννοια που το εννοούν οι δυνάμεις του μνημονίου και του δικομματισμού, αλλά την πραγματική διάσταση. Η κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές θα ανακοινώσει νέα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων. Νέες περικοπές, νέα βάρη. Η απάντηση πρέπει να δοθεί στην κάλπη. Να γίνουν οι εκλογές αυτό που και ο πρωθυπουργός πρότεινε. Δημοψήφισμα για τα μέτρα. Να του κάνουμε την χάρη».

Τρίκαλα, 19/10/2010