Skip to main content.
20/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Καταγγέλλουμε τον Γ.Γ Περιφέρειας Πελοποννήσου για την απαράδεκτη απόφασή του να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» την εταιρεία «Σούκος», ως τη λύση για τη διαχείριση των σκουπιδιών

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  του συνδυασμού ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Θανάσης Πετράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Μεσσηνίας Νίκος  Πατσαρίνος  τόνισαν:

«Καταγγέλλουμε τον Γ.Γ Περιφέρειας Πελοποννήσου  κ. Χατζημιχάλη για την απαράδεκτη απόφασή του να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» την εταιρεία «Σούκος», ως τη λύση για τη διαχείριση των σκουπιδιών. Ο κ. Χατζημιχάλης δε σεβάστηκε ούτε την απόφαση του δικαστηρίου με την απόφασή του να δώσει άδεια να έρθουν σκουπίδια δεματοποιημένα από άλλο Νομό για να τα επεξεργαστεί δήθεν η εταιρεία «Σούκος» στην Μαραθώνακα του Ταϋγέτου.   

Οι απαράδεκτες ενέργειες αυτές του κ. Χατζημιχάλη πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα τα συναρμόδια Υπουργεία τα οποία οφείλουν να παρέμβουν και να ζητήσουν τις ευθύνες από τον κ. Χατζημιχάλη».

Καλαμάτα, 20 Οκτωβρίου 2010