Skip to main content.
20/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Επίσκεψη στο ΤΕΙ Καβάλας και Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο υποψηφίων της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Τάκη Χαρίτο, και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Μορφίδη, επισκέφθηκε σήμερα αρχικά το Τ.Ε.Ι. Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Θανάση Μητρόπουλο και μέλη της Διοίκησης, και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, προβλήματα που απορρέουν από την περικοπή τηςχρημτοδότησης από την Κυβέρνηση και την έλλειψη προσωπικού μετά τη λήξη των αποσπάσεων των καθηγητών και την απαγόρευση των προσλήψεω στο Δημόσιο.

Επίσης συζητήθηκε η πάγια θέσητων καθηγητών του Ιδρύματος για την μετατροπή του σε πανεπιστημιακό. Από την πλευρά της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» διαβεβαιώσαμε τον Πρόεδρο και τους καθηγητές, ότι από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε στη νέα αυτοδιοικητική μορφή θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα και την αποδοτικότερη λειτουργία του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας, με αντικείμενο την ενημέρωση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού για τις θέσεις του συνδυασμού.

Καβάλα, 20-10-2010