Skip to main content.
21/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα σε Βόλο και Λάρισα

Το εκλογικό κέντρο του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας” στο Βόλο επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, από περιόδευσε σε επιχειρήσεις της πόλης, ο πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο συνόδευε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Παπαϊωάννου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολύ κόσμο και να δώσει το μήνυμα της αυτοδιοικητικής μάχης ενάντια στο Μνημόνιο, καλώντας τους πολίτες να καταψηφίσουν στην κάλπη σε αυτές τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου την κυβερνητική πολιτική.

Στο Βόλο, μετά την περιοδεία του, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Το ίδιο απόγευμα, ο κ. Τσίπρας μετέβη στη Λάρισα, πάντα συνοδευόμενος από τους κκ. Πουλάκη και Διώτη, καθώς και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Ελένη Αναστασοπούλου-Μίχη και υπ. περιφερειακούς συμβούλους.

Εκεί επισκέφθηκε το προεκλογικό κέντρο της “Θεσσαλίας της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”, αλλά και το εκλογικό κέντρο του δημοτικού συνδυασμού “Ενωτική Πρωτοβουλία για Αυτοδιοίκηση”, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, την υποψηφιότητα του οποίο στηρίζεται και από τον ΣΥΝ.

Αργά το απόγευμα, περιόδευσε στον Αμπελώνα και τη Γιάννουλη.

Βόλος-Λάρισα, 21/10/2010