Skip to main content.
23/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΑΤΤΙΚΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη, Αλέξη Μητρόπουλου, στην Καισαριανή

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού, «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξη Μητρόπουλο, συνάντησε το δήμαρχο Καισαριανής Σπύρο Τζόκα και στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά της πόλης. Στην περιοδεία συνόδευαν τον Αλέξη Μητρόπουλο νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού, όπως ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΝ, Νάσος Ηλιόπουλος, η Αλίκη Κοσυφολόγου, ο Κώστας Κάβουρας, ο Καραντιλιόν Νίκος και Νίκος Παππάς.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξης Μητρόπουλος, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Επισκεφθήκαμε το Δημαρχείο της Καισαριανής. Ευχηθήκαμε στον φίλο και συναγωνιστή, Σπύρο Τζόκα, να κερδίσει τις εκλογές για το καλό του λαού της Καισαριανής, να λύσει τα άλυτα προβλήματα και, βεβαίως, να αγωνιστούμε όλοι μαζί κατά του μνημονίου και υπέρ μιας αυτοδιοίκησης των τοπικών κοινωνιών. Η κυβέρνηση του μνημονίου και ο «Καλλικράτης» συνθλίβουν τις τοπικές κοινωνίες. Πρέπει να δοθεί αέρας, στήριξη, πόροι. Διαφορετικά, οι τοπικές κοινωνίες, στο πλαίσιο του μνημονίου και του χρηματοπιστωτικού «Καλλικράτη», δεν έχουν μέλλον. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να συστρατευθούν, να πολεμήσουν το μνημόνιο και να δώσουν ανάσα στις τοπικές κοινωνίες και κυρίως στους νέους, που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας.