Skip to main content.
24/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Δήλωση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Πουλάκη

«Όσα δεν μας είπε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Παπατόλιας στην τελευταία του ομιλία στην Νέα Ιωνία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Παπατόλιας κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχη Μαγνησίας επέδειξε ιδιαίτερη αγάπη σε ότι πρόβαλε τη δημόσια εικόνα του και εξαιρετικά χαμηλή επίδοση στην άσκηση των καθηκόντων του  σε μια σειρά από μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.

Δεν έχει νόημα να κόπτεται για τον Περιφερειακό όταν είναι ολοφάνερο ότι έχει εξελιχθεί στο μεγάλο «γεφύρι της Άρτας» για τη Μαγνησία. Η Οδύσσεια αυτού του έργου οφείλεται στην ανικανότητα των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Υπηρεσιών να παρέμβουν δυναμικά για να ολοκληρωθεί –επιτέλους- ένα συνηθισμένο για την εποχή μας συγκοινωνιακό έργο. Έναν Περιφερειακό δίχως ανισόπεδους κόμβους, με επικίνδυνη γειτνίαση με περιοχές κατοικίας.

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο τέως Νομάρχης και επίδοξος Περιφερειάρχης στην ματαίωση των απαλλοτριώσεων της αντιπλημμυρικής προστασίας στις περιοχές του Περιφερειακού, στην απερίγραπτη καθυστέρηση στη συνέχιση του έργου στην Αγριά, στην αναζήτηση συνέχειας του δρόμου στα Λεχώνια και τα Πλατανίδια.

Ήταν αδύναμος ο κ. Παπατόλιας στην αντίσταση κατά της συγκοινωνιακής απομόνωσης του Βελεστίνου, που σχεδόν έχει σβηστεί από τον οδικό χάρτη της χώρας.

Βόλος, 24/10/2010