Skip to main content.
25/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Περιοδεία στην αγορά της Λάρισας - Συνάντηση Κ. Πουλάκη με τη διοίκηση του Ε.Κ. Λάρισας

Ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας είχε τη Δευτέρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, επικεφαλής του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”, συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης ν. Λάρισας Ελένη Αναστασοπούλου-Μίχη και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δανάη Κολτσίδα, Μόρφω Τσεκούρα και Γιώργος Παπαϊωάννου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος το μεγάλο θέμα της ανεργίας, των απολύσεων και των λουκέτων σε εργοστάσια και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του νομού Λάρισας. Ο Κ. Πουλάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ανάπτυξης που προτείνει ο συνδυασμός, για την καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει ιδιαίτερα τις γυναίκες και τους νέους, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη των ΜμΕ στο νομό.

Νωρίτερα, το κλιμάκιο της “Θεσσαλίας της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας” με επικεφαλής τον Κ. Πουλάκη περιόδευσε στην αγορά της Λάρισας και συνομίλησε με πολλούς εμπόρους που διατηρούν καταστήματα στο κέντρο. Κοινός τόπος αποτέλεσε η οργή και η δυσαρέσκεια για τα μέτρα που, όπως τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, «έχουν αναίτια ληφθεί έως σήμερα από την κυβέρνηση και έχουν “γονατίσει” τις εμπορικές επιχειρήσεις, αντί να ληφθούν μέτρα στήριξης. Η αύξηση του ΦΠΑ σε συνδυασμό με τις αρρυθμίες της αγοράς μαθηματικά θα οδηγήσει στο κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων. Οι έμποροι έχουν μια ευκαιρία σε αυτές τις εκλογές να καταψηφίσουν αυτές τις πολιτικές και να αντισταθούν στη διάλυση των επιχειρήσεών τους».

Λάρισα, 25/10/2010