Skip to main content.
25/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Σχόλιο του υπ. περιφερειάρχη Κώστα Πουλάκη με αφορμή τη διακαναλικη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Με αφορμή τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, επικεφαλής του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Ο πρωθυπουργός ανέκρουσε πρύμναν σε όσα έλεγε αρχικά, και αναγκάστηκε, υπό το βάρος των εξελίξεων να παραδεχθεί ότι οι τρέχουσες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν σημαντικό πολιτικό χαρακτήρα. Το ζήτημα είναι όμως ότι σήμερα, προσπαθώντας να κερδίσει έδαφος, κάνει έναν ξεκάθαρο πολιτικό διλημματικό εκβιασμό στους πολίτες, προτάσσοντας πάλι τη λογική των μονοδρόμων: ή θα ψηφίσουν στους ΟΤΑ συνδυασμούς που στηρίζουν τις δυνάμεις που στήριξαν στο Μνημόνιο, επιβραβεύοντας έμμεσα αυτή την πολιτική ή η χώρα θα χρεοκοπήσει. Αρνούμαστε να επιβεβαιώσουμε τον κ. Παπανδρέου και τη ροπή του προς Λουδοβίκειες εξάρσεις, του τύπου “εγώ είμαι το κράτος (lʼétat cʼest moi)”. Αρνούμαστε να υποκύψουμε σε πολωτικές του προεκλογικού κλίματος λογικές. Καλούμε τους πολίτες να απορρίψουν τον εκβιασμό που σήμερα επιχειρεί εναντίον τους ο πρωθυπουργός και στις 7 Νοεμβρίου, να δείξουν στην κάλπη με τη ψήφο την οργή τους απέναντι σε μια αδιέξοδη πολιτική, που γυρίζει την χώρα δεκαετίες πίσω».

Λάρισα, 25/10/2010