Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
26/10/2010

Συνέντευξη της Ρένας Δούρου, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, στο ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5»(Μπ. Αγρολάμπος)

Μιλώντας σήμερα στο ρ/σ ¨Στο Κόκκινο¨(Μπ. Αγρολάμπος) το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, Ρένα Δούρου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

-    Θα ήθελα ένα σχόλιο για τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Είδαμε μια περιττή, απογοητευτική και ανούσια παράσταση, επί δύο ώρες, και μάλιστα σε διακαναλική σύνδεση. Σε συγκεκριμένες ερωτήσεις μάλιστα, σχετικά με την άρση του φορολογικού απορρήτου ή νέα οικονομικά μέτρα, ο πρωθυπουργός απαντούσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άλλα αντʼ άλλων. Μιλούσε για γεωθερμία, φωτοβολταϊκά για κάθε αγρότη, πράσινη ανάπτυξη, για ανταγωνιστικά ελληνικά προϊόντα, ως απάντηση στην ερώτηση αν θα αρθεί το φορολογικό απόρρητο...

-    Για το δίλημμα των εκλογών που έθεσε ο Πρωθυπουργός.

Ο  Πρωθυπουργός έθεσε εκβιαστικά διλλήματα όπως ότι “Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα αλλιώς θα την πληρώσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι”, “αλλάζουμε ή βουλιάζουμε” και“ στηρίξτε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ή χρεοκοπούμε”.  Διλλήματα κενά και ξεπερασμένα που δεν πείθουν κανέναν.

Εκείνο όμως που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι οδηγούμαστε σε ολισθηρή οικονομική πολιτική. Ακούσαμε ότι οι αγορές θα λάβουν υπόψη τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι ψηφοφόροι στις 7 Νοεμβρίου θα πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο.

To Γραφείο Τύπου