Skip to main content.
27/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Περιοδεία κλιμακίου του συνδυασμού στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ - Δηλώσεις Ν. Βούτση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο του συνδυασμού «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο» αποτελεούμενο από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Ν. Βούτση και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους συναντήθηκε και συζήτησε με εργαζόμενους στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην οδ. Αθηνάς.

Ο Νίκος Βούτσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

Ο κ. Προβόπουλος φρόντισε να εκλαϊκεύσει την ακραία λογική των αγορών μία μέρα μετά τον πρωθυπουργό, ο οποίος μίλησε διακαναλικά ως υπέρμαχος και θιασώτης των διεθνών και εγχώριων επιλογών τους. 

Κοινός παρονομαστής των δηλώσεων τους ο απίστευτος κυνισμός, με τον οποίο οι νεοφιλελεύθερες απόψεις προσεγγίζουν τόσο τα δημόσια αγαθά και τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις ΔΕΚΟ όσο και τις πιο αδύναμες κατηγορίες και κοινωνικές ομάδες του λαού μας.  Το μνημόνιο λοιπόν έχει πολλά πρόσωπα. Θέλουν να το κάνουν Σύνταγμα και Ευαγγέλιο για το παρόν και το μέλλον των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των νέων. 

Η ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου που οδηγεί σε κοινωνική καταβύθιση και πολιτική οπισθοδρόμηση και περαιτέρω περιβαλλοντική υποβάθμιση προϋποθέτει όχι μόνο μια σαφή αριστερή ψήφο στις 7 Νοέμβρη, αλλά και την συστηματική αποδόμηση των στερεοτύπων, ιδεολογικών και επικοινωνιακών, που στηρίζουν αυτό τον δήθεν μονόδρομο.