Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
27/10/2010

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ σχετικά με την επίθεση του κ. Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο του MEGA ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα ο κ. Πρετεντέρης στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, εξαπέλυσε μια αστήριχτη, απαράδεκτη και συκοφαντική επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σε μια προσπάθεια διαστροφής της πραγματικότητας κατηγόρησε την αριστερά για την χρεοκοπία της χώρας και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά ως βασικό υπεύθυνο. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η αριστερά κυβερνά αδιαλείπτως αυτό τον τόπο επί δεκαετίες. Όσο για τα κρατικοδίαιτα στελέχη της αριστεράς στα οποία αναφέρθηκε περιμένουμε διευθύνσεις και ονόματα, αλλιώς η δημόσια συγγνώμη του δεν βλάπτει.

Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός που εργάζεται ο κ. Πρετεντέρης να είναι ιδιωτικός αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν του δίνει το δικαίωμα να μην σέβεται τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Άλλωστε, η συχνότητα που εκπέμπει είναι δημόσια.

Ένα είναι σίγουρο, πως ο κ.Πρετεντέρης έχει άποψη παρόμοια με του κ. Προβόπουλου, του κ. Μίχαλου και της τρόικα. Να την χαίρεται.

To Γραφείο Τύπου