Skip to main content.
29/10/2010

Περιφερειακή παράταξη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ: Περιοδεία στο Νομό Πέλλας και στο Νομό Ημαθίας

Δελτίο Τύπου

Περιοδεία στο Νομό Πέλλας και στο Νομό Ημαθίας πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τάσος Κουράκης  μαζί με την υποψήφια  αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Κολίνη Καλλιόπη και υποψήφιους του  περιφερειακού σχήματος «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα- Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Το πρωί επισκέφθηκε το νοσοκομείο Γιαννιτσών και τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής και στη συνέχεια το νοσοκομείο της Έδεσσας και την αγορά της πόλης.

Το μεσημέρι ο Τάσος Κουράκης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Σάκη Χειμώνα  και υποψήφιους του συνδυασμού επισκέφθηκε στην Επισκοπή το Συνεταιρισμό Παράδοσης Ακτινιδίων ενώ  στη συνέχεια το σωματείο συνταξιούχων του ΙΚΑ Νάουσας.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί τόσο στο Νομό Πέλλας όσο και στο Νομό Ημαθίας ο Τάσος Κουράκης δήλωσε «Η εγκατάλειψη τόσο των κοινωνικών υποδομών όσο και κάθε αναπτυξιακής προοπτικής στο Νομό Πέλλας  και στο Νομό Ημαθίας οδηγεί σε απόγνωση τους κατοίκους  και  μας υπαγορεύει να συνεχίσουμε να κινούμαστε σε κατεύθυνση αλλαγής του πολιτικού σκηνικού δίνοντας διέξοδο στην κοινωνία των περιοχών αυτών. Οι ευθύνες όσων κυβέρνησαν μέχρι τώρα και οδήγησαν τη χώρα στην χρεωκοπία είναι μεγάλες γι` αυτό και είναι αναγκαίο το μήνυμα της αποδοκιμασίας και της κοινωνικής οργής  να αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου».

Την Κυριακή  31/10 το μεσημέρι (16:00)μέλη της περιφερειακής παράταξης «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα- Μπορούμε να τους σταματήσουμε» και της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη –Ανοιχτή Πόλη» θα κάνουν παρέμβαση στα διόδια των Μαλγάρων.

Το Γραφείο Τύπου

Τηλ:2310238120-6936623222

Fax: 2310 238102

rizospastikiaren@gmail.com