Skip to main content.
01/11/2010

Δημοτική κίνηση ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ: Σχόλιο της Ελ. Πορτάλιου σχετικά με τις δηλώσεις Προβόπουλου για τον «εξορθολογισμό» των δημοτικών δαπανών για τα ΚΑΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια σημερινής της συνέντευξης στο ρ/σ  «Αθήνα 9,84», στην εκπομπή «Άνω-Κάτω», η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ελένη Πορτάλιου δήλωσε:

«Χρειάζεται πάρα πολύ θράσος, να έχεις εισόδημα εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνεις τον εκπρόσωπο τύπου της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής, παίρνοντας το προβάδισμα και από την κυβέρνηση, από τον Όλι Ρεν και από όποιον άλλο ευρωπαϊκό παράγοντα .

Ο κύριος Προβόπουλος πρέπει να  απαξιωθεί ως δημόσιος λόγος. Αν μιλάει απ τη μεριά των τραπεζιτών, αν  έρχεται να αποτελέσει ένα δεξί στήριγμα της κυβέρνησης, εμείς πρέπει να απαξιώσουμε το λόγο του. Δεν δικαιούται να ομιλεί.

Δεν δικαιούται να ομιλεί για τα θέματα των ΚΑΠΗ, είναι εξαιρετικά προσβλητικό για τους ανθρώπους. Τα ΚΑΠΗ, πέρα από όλα τα άλλα, είναι ένας  χώρος που σπάει τη μοναξιά των ανθρώπων. Τι ξέρει ο κ. Προβόπουλος από μοναξιά της τρίτης ηλικίας; Δεν έχει ιδέα και είναι  πολύ προσβλητικός όταν μιλά με αυτόν τον τρόπο γιʼ αυτούς τους ανθρώπους.»

Το γραφείο τύπου