Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
01/11/2010

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, όπου μίλησε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ του ΣΥΝ Ν. Τρικάλων, εν όψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, όπου μίλησε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ του ΣΥΝ Ν. Τρικάλων, εν όψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.  Στην πολιτική εκδήλωση ήταν παρόντες ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο “Θεσσαλία της  Αλληλεγγύης και της Οικολογίας” Κώστας Πουλάκης καθώς και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Πάνος Κρύος.

“Οι πολιτικές και τα μέτρα του μνημονίου δεν είναι μονόδρομος. Εμείς πολύ νωρίς αναδείξαμε την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα. Τονίσαμε ότι η κρίση δεν είναι δική μας και θα πρέπει να την πληρώσουν όσοι πλούτισαν στις πλάτες των εργαζόμενων και των επαγγελματιών. Τους είπαμε ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να έρθει με μείωση των δαπανών για εξοπλισμούς, με φορολόγηση των κερδών του κεφαλαίου αλλά και με πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής που συντηρούν και το πολιτικό σύστημα.  Όταν εμείς τους μιλάγαμε για αναδιαπραγμάτευση του χρέους δεν μας ακούγανε, τώρα συζητάνε την αναδιάρθρωση που θα προσθέσει και άλλα βάρη και μέτρα στους μισθωτούς και συνταξιούχους. Μας κατηγόρησαν ότι επιχειρούμε να χαρακτηρίσουμε τις εκλογές ως δημοψήφισμα για τα μέτρα και το μνημόνιο. Τώρα ο πρωθυπουργός με απαράδεκτο τρόπο θέτει διλήμματα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δ. Παπαδημούλης και κατέληξε: “Σηκώνουμε το γάντι που μας έριξε ο πρωθυπουργός και στηρίζουμε τα ριζοσπαστικά ψηφοδέλτια, τόσο το “Φυσάει Κόντρα”  με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαθανασίου, στον δήμο Τρικάλων, όσο και το “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας” στην περιφέρεια με επικεφαλής τον Κώστα Πουλάκη. Την τελευταία βδομάδα ρίχνουμε όλες μας τις δυνάμεις στην κρίσιμη μάχη των εκλογών και να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει”.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι Παναγιώτης Κρύος, Κώστας Πουλάκης, Δημήτρης Παπαθανασίου και Γιώργος Χονδρός.  Στην συνέχεια τα στελέχη του ΣΥΝ επισκέφθηκαν το περίπτερο του “Φυσάει Κόντρα” στην Ασκληπιού”.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                         

Το γραφείο τύπου

E-mail: syrtri@otenet.gr