Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
21/02/2003

Για τις εκλογές της ΤΕΔΚΝΑ

Η "Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία", η παράταξη που εξέφρασε στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚΝΑ τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και της ευρύτερης ριζοσπαστικής Αριστεράς πέτυχε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚΝΑ..

Ψηφίστηκε από 56 εκλέκτορες και εξέλεξε 3 μέλη στη Διοίκηση της ΤΕΔΚΝΑ, καθώς επίσης και 7 αντιπροσώπους για την Γ.Σ. της ΚΕΔΚΕ που ακολουθεί.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο και ούτε βέβαια έχει καμία απολύτως σχέση με σημερινό δημοσίευμα μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας, περί δήθεν ενίσχυσης της "Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας" με κάποιες ψήφους από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

Αν κάποιοι διέρρευσαν τέτοια "πληροφορία" καλά είναι να σκεφτούν ξανά ότι δεν "τακτοποιούνται" οι δικές τους απώλειες με αλλοίωση της πραγματικότητας.

Η υπερψήφιση της "Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας" είναι η επιβεβαίωση της εικόνας του αυτοδιοικητικού τοπίου μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου και η επιβράβευση της συνέπειας και των προσπαθειών της σύγχρονης Αριστεράς στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

To Γραφείο Τύπου