Skip to main content.
05/11/2010

Περιφερειακή παράταξη ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Συναντηση αντιπροσωπειας του συνδυασμού με αντιπροσωπεια των Γιατρών του Κόσμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του περιφερειακού ψηφοδελτίου "Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο", αποτελούμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Νίκο Βούτση και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο νότιου τομέα Αλέξανδρο Μπίστη, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία των Γιατρών του Κόσμου, με επικεφαλής τον Γιάννη Μουζάλα.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Νίκος Βούτσης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους εκπροσώπους των Γιατρών του Κόσμου, όπου διαπιστώσαμε σύγκλιση απόψεων και προσεγγίσεων στα ζητήματα κοινωνικού αποκλεισμού και προστασίας των περιθωριοποιούμενων τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας. Ζητήματα μετανάστευσης, τράφικινγκ, τοξικοεξάρτησης και παραεμπορίου δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με ένταση της καταστολής αλλά με ουσιαστική ενίσχυση της πρόληψης με κύριο γνώμονα την προστασία στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων. Υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα επεξεργασίας ενός συνολικού σχεδίου κοινωνικής πρόνοιας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το προσεχές διάστημα.»

Αθήνα, 5/11/2010