Skip to main content.
05/11/2010

Δημοτική κίνηση ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παρακολούθησε σήμερα τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι εργαζόμενοι στον Ο.Τ.Α Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της μη ανανέωσης των συμβάσεων εργασίας 160 εργαζομένων

Δελτίο τύπου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης  παρακολούθησε σήμερα τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι εργαζόμενοι στον Ο.Τ.Α Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της μη ανανέωσης των συμβάσεων εργασίας 160 εργαζομένων. Ο Τ. Μηταφίδης  εξέφρασε την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και δήλωσε:  «Oι άνθρωποι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας, ρίχνονται στη χωματερή της ανεργίας, προς δόξαν της μετά ΔΝΤ Ελλάδας. Ο εφιάλτης των σκουπιδιών σε λίγο θα επανέλθει και με ευθύνη των ιθυνόντων της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, παρά τις κορόνες τους εναντίον του μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς και με την κάλυψη των δικαστηρίων. Ζητούμε την άμεση ανανέωση των συμβάσεών και την μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου γιατί καλύπτουν ζωτικές ανάγκες της πόλης και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας. Στις δημοτικές εκλογές, να γίνει η κάλπη η χωματερή αυτής της πολιτικής.

Ψηφίζοντας-ενισχύοντας «Θεσσαλονίκη-ανοιχτή πόλη» πετυχαίνουμε «μʼ ένα σμπάρο δυό τρυγόνια»: ανοίγουμε το δρόμο για την αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε ριζική ανατροπή στο Δήμο και την πόλη, ενώ ταυτόχρονα στέλνουμε μήνυμα απερίφραστης καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής. Δημιουργούμε ευρύτερες συσπειρώσεις, εκπαιδεύουμε και ενεργοποιούμε τους πολίτες να διεκδικήσουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, προετοιμάζουμε το έδαφος για ευρύτερες ριζοσπαστικές αλλαγές.

             Γιατί διαφορετικά το μέλλον θα έχει πολύ «ξηρασία»!

             Γιατί η άλλη Θεσσαλονίκη είναι αναγκαία και εφικτή!»

Από γραφείο τύπου