Skip to main content.
07/11/2010

Περιφερειακή παράταξη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ: Δήλωση Κώστα Πουλάκη

Με αφορμή το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στη Θεσσαλία, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, επικεφαλής του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”:

«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του την πρώτη Κυριακή. Μπορεί τα ποσοστά αποχής να ήταν υψηλά, όμως τα συνολικά αποτελέσματα έδειξαν ότι ο δικομματισμός δέχθηκε ένα σημαντικό πλήγμα.

Σε ό,τι μας αφορά, από αύριο κιόλας, Δευτέρα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, ακόμη πιο δυναμικά, τόσο στο πλευρό των πολιτών όσο και στο περιφερειακό συμβούλιο. Θα βρεθούμε ξανά μπροστά στη μάχη της καθημερινότητας, κόντρα στις πολιτικές που έχουν παραδώσει την χώρα στους δανειστές της. Θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα του ίδιου του θεσμού του Καλλικράτη, προτάσσοντας πάντα την εναλλακτική μας πρόταση για τη Θεσσαλία.

Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, ανέφερε ότι από αύριο θα συνεχίσει “τη δουλειά του”, που αυτό πρακτικά σημαίνει νέα, ακόμη πιο σκληρά μέτρα για την κοινωνία. Δε θα του κάνουμε την χάρη. Δεν εφησυχάζουμε, σκοπός μας παραμένει να ανατρέψουμε μαζί με όλους τους δυσαρεστημένους πολίτες την κυβερνητική πολιτική του Μνημονίου και των εφαρμογών της. Καλούμε όχι μόνο τους πολίτες που μας στήριξαν στην κάλπη, αλλά ολόκληρη την κοινωνία, να αγωνιστούμε μαζί προς αυτή την κατεύθυνση».

Λάρισα, 07/11/2010