Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
12/11/2010

Δήλωση Π. Λαφαζάνη, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για τους εκβιασμούς και τις απειλές της εργοδοσίας του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ» Ιδρύματος Γενική Κλινική (πρώην Κρικελή) ενάντια στους απλήρωτους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας την προκλητικά επιθετική στάση της εργοδοσίας ενάντια στους απλήρωτους εργαζόμενους της κλινικής Κρικελή στο Αγρίνιο δήλωσε τα εξής:

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της κλινικής Κρικελή, - το εκρηκτικό πρόβλημα των οποίων ανέδειξα με ερώτησή μου στη Βουλή- στους οποίους οφείλονται μισθοί 3 μηνών καθώς και αναδρομικά των ετών 2009 και 2010, βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 18-10-2010, διεκδικώντας το αυτονόητο: να πληρώνονται για την εργασία που προσφέρουν!

Απέναντι όμως στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων η εργοδοσία της κλινικής χρησιμοποιεί εκβιασμούς και απειλές, προκειμένου να κάμψει το ηθικό τους. Με απροκάλυπτα ωμό τρόπο εκτοξεύει βαρείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ενάντια στους αγωνιζόμενους, έχοντας ως στόχο την καταρράκωση του ηθικού τους.

Απέναντι σε αυτό το κύμα  εργοδοτικής τρομοκρατίας δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους. Θα είμαστε σταθερά στο πλευρό τους μέχρι την τελική τους δικαίωση!

To Γραφείο Τύπου